Ez a legátfogóbb szolgáltatás, amely magában foglalja az összes esküvővel kapcsolatos teendő elvégzését. Segítek megtalálni a tökéletes helyszínt, a megfelelő szolgáltatókat, ügyelve, hogy a legapróbb részlet is a helyén legyen a Nagy Napon.

Ha ezt választjátok, lehetőség szerint egy személyes találkozó alkalmával egyeztetjük elképzeléseiteket, igényeiteket, anyagi lehetőségeiteket az esküvővel kapcsolatban. Ha külföldön éltek, akkor természetesen Skype-on, telefonon vagy email-en keresztül tudunk kommunikálni. Ez a csomag tartalmazza a korlátlan mennyiségű ajánlat készítését minden szolgáltatásra vonatkozóan, a szerződéskötést azokkal, akikre életetek egyik legfontosabb napját bíznátok, helyszínbejárásokat, személyes egyeztetéseket, forgatókönyv készítést, költségek rendezését a szolgáltatókkal, a személyes jelenlétemet az esküvőn.  Nektek már nem marad más dolgotok, mint élvezni a Nagy Nap minden boldog percét.

Az első találkozó információi, ötletei alapján egyedi szervezői díj kerül megállapításra minden teljes körű esküvőszervezés esetén.Szeretnétek egy mesés esküvőt,
de nem tudjátok, hogyan kezdjetek hozzá?

Tudjátok, hogy mit szeretnétek, de nem tudjátok, hogyan valósítsátok meg? Esetleg nincs rá elég időtök? Én szívesen segítek Nektek, ehhez kérjetek ajánlatot.